Nii hiano pääst tiän pääl!

 

Kaikenäkössi alustavi valmistelui ihmisen täyty tehrä, ennen ko see pääse levottomuuttas toteuttama, tiän pääl liitämä, keikkapaikkoje ovenkahvoihi hyäkkämä ja lavasteist esil ryntämäl.


Paketauto on katsastettu, toimittaji on koitettu informeerat kiärtämisest, kuulijoi on yritet maanitel ostama lipui, mikrofonipiuhalaatikko o hankittu ja oranssei ämpärei o hajettu kissojen, koirie ja afrikkalaiste siilien kans, mut ei ol löytyny.

Oranssi onki nyy Vartti yli kevät -kiarroksen tunnusfäri - keväste see ol viiherkäine, ninko mukan olle ja julistei nähne muistava. Ajatukseltas runoehtoo on kumminki maaliskuise malline: sama rakenne, samoi tuulkonei ja sama sanamaija. Muutamei uussi runoi kumminki luven ja loppuvitsi o vissi uus!


Olen ollu yhren kiva Eeva-Liisan kans ostamas sitä hamekankast iha vaa Laitlast (mittän Parisin haute couture ei nährä tänäkä vuan), simmonen kiva tulenliäkki on tulos siit. Iha oma ottami kännykamera kuvi - tutun nuhjust laatu jo keväselt kiartuelt!


Ai nii lipumyyntitilanttest: Uuttenkaupunkki ei mahru millä enä, ellei sit joku koko bussilastillinen peru tuloas, mut joka ikisse muuhun keikkapäivähä mahtu oikke-oikke hyvi. Oloksel o ostet 2 lippu! Olis see nyy kiva, jos siälläkin kuulijoi olis enemän ko meit järjestäji, mut jos o vaa nee kaks, ni kyl mää heitäki sit viihrytän.


Kertaukseks aiktaulu viäl:

 

Vartti yli kevät -kiertue 2009

Runoillat alkavat 19:15, lipun hinta on 19 ,15 senttiä. Kestona runsas tunti (ellei pualtoist).

pe 4.9. Uusikaupunki, Kulttuurikeskus Crusell (Loppuunvarattu!)
la 5.9. Turku,
ML Media Liv (Domino)*
su 6.9. Turku, ML Media Liv (Domino)*
to 11.9. Ylivieska (erillinen, asiakkaan ostama keikka, sisältö sama)**
la 12.9. Muonio, Olos Polar Center
su 13.9. Levi, Levi Summit
ma 14.9. Rovaniemi , Saarenkylän Nuorisoseurantalo
ti 15.9. Oulu, Madetojan sali
ke 16.9. Kuopio, Musiikkikeskus
la 19.9. Helsinki, Peacock-teatteri
su 20.9. Helsinki, Peacock-teatteri
to 24.9. Turku, ML Media Liv (Domino)*


Lipui lippupalvelust ja -pisteest ja emmää niit kaikki muistakka, tual o jottan tarkemppa tiatto:
http://www.indico.fi/varttiylikevat/