Ai et olenk mää mittä muut tehny ko riahunu Aapisen kans ympärs maat? Olen mää hiuka!
Punamullannu ja piirtäny punamulttamist. Melkkest suara tosielämäst...

PUNAMULLANKEITTO BLOGISSA JA OIKKIAS ELÄMÄS:


Enimmäkses kumminki siis aapistelen ja aapistelen - eikä see mittä haitta, ko kirja o uus ja into pursu kattilan kanne alt. Nyy oli kiva tehrä kirjakiartuet, ko Warstan Elina ol mukan haastatteluis ja valokuvaamisis. 

Ei meijä elämä pelkkä sisäl nyyköttämist ollu. Elina ei  ol aikasemmi ollu tammimetäs ja mää sain sen riamun, et vein hänet Turun Katariinanlaakson luannonsuajelun keskel. Ihmelist kyl, siält löytys paikka, mikä olis valla hyvi voinu olla mallin T-runon tammimetäl - vaik ensmäst kertta elämässäs Elina täsä o.

Elina o meedio!


(Piirros ja valokuva: Elina Warsta)


Kirjakauppakeikoil mee viihrytti hyvi! Turus loppusiva Aapise (yhtaikka kauhi kiukka mut jotta juhlantuntuaki simmoses o). Otavan omal kirjakaupal ol mailmaluaka meininkki, ko iha ihmeline Tähtikuvaaja saapus sinne yhtäkki Ranskan Nizzast - Irmeli Jung! Jo aikasemmi esiteltty Aapine-banderolliki oli mukan. Banderollinpitäjäpojat ei ollu mittä ihan tavalissi tälläkän kertta: Otavan toimitusjohtaja Vainion Pasi ja myyntipäällikkö Laakkosen Kari kohottiva banderollin, joku laulel häämarssi ja mää ja Elina liihotetti (niimpal ko nyy 39 numeroisis aapissaappais ihmine voi liihotta) sen alt laval.

 
(Kuvitelkka, mitä  olis, jos mää koittaissi elättä itteni valokuvaajan. Kyl maar tost yläkuvast nyy kalppian käsityksen kumminki saa, et banderolli oli paikal ja joku mustapukune bodyguard sitä pitele).

 

Mee selvitti myäskin täst: Maikkarin aamutelkkarin koettelemuksist ja ruakahaastattelustaki! Nämä kaks peilin kaut ittekuvattu ENIPAA-hahmo (Helin paita laitilalaisen Nordmannin Tarjan tekemä, Elinan kengät Kokkolast, niit kumminki olisitte meinannu kyssy) lähettävät kaikil lukijoil ja kuulijoil tervessi ja KIITOKSI nii syrämellisist viästeist!

***

Ai nii: torstain 22.8. olen ittekseni ja ypöyksikseni Hesan Taiteitte yäs: 16 Aka, 17.30 Otavan kirjakauppa, 19 Suamalaine. Mahtak sin kukka munt moikkamaanka tulla.

Heli