Selkiä, rehti, kirkas, valpas syyskuu! Kaik kurssit alkanu, koulut pyäri, aukioloajat normalei, ei kesäpainei enä, ei kirjamessutouhui eikä joulutaakkoi viäl. Ain o ollu mun lempiaikka tämä. Hiuka voi johtu siitäki, et on syntympäiv syksyl, Estonian uppomisen päiv, Brigitte Bardotin mailmantulopäiv.

Iha harvinaist o, et syntympäivhaastatteluki tehti. Se on kyl vaa sattuma, et lähetysaik tul 28.9.:ks. Ei 47 sentä varsinainen pyäriä luku ol. Ihana Kuusi kuvaa -ohjelma Yle ratio1:s kyseli valokuvamuistojen kaut elämänkulust ja mää kertosin.

 Ne kuvat ja jutut on tual Areenas talles 28.9. klo 8:05 alkates. 

https://areena.yle.fi/1-50249499

 

Kaikelaine hyvä naamanäyttämine o nyy tarppeline, et tämä kirjavuas on kunnial läpi ja elannollisest järkevä. Aurinko. Porkkana. Vesi. -runokirjast o nyy kolmas painos meneilläs - ja Aurinkokiarros-runokiartue alkamas, Turun ja hiuka Hesanki kirjamessuist puhumattaka. (Turus meil o muute yhteiskeikat ja oma osastoki, A62, taiteilijoitte Lauri Tähkä ja Kyästi Mäkimattilan kans. www.kirjamessut.fi)

 

Runokiartue 2011 ol Tervessi peippometäst (kuva J-J Nippala). Nyy o uuret rekvisiitat ja uussi runo ko Aurinkokiarros lähte liikkel.

 

17.10.2019 Järvenpää saa alotta. Valmisteluitte vaivoist ja iloist voi lukke tual: 

http://www.gramofoni.fi/nain-rakentuu-heli-laaksosen-aurinkokiarros-runokiertue/

 

Lähtekä runoi kuulustelema nii uuret ko uskollisetki kuulijat. Seuravist kiartueist ei mittän tiatto.

 

 

Näkymissi!

 

Heli