Lähtisiks föli? -kirja on tullu Otavan painokoneist Keuruul ulos! Kesäkuu alus julkisteta olan takka ja toivottavast isol väel! Kurkistel ton Keikat-osion pual. Warstan Elinan suunnittelema kansi ilmestys juur sopivaiseste Agricolan päiväks. Ukkelit piirsin itte!

 

Talvi o menny vähien keikkoje ja isojen taustatöitten kans. 


Hulimaan sivuje ikiaikkane freebok-palvelimen viaraskirjan ylläpito ilmotti, et hee ei enä hommi jatka. Nii mun pit sit hakke uus viaraskirjapaik - ko mää en vaa opi tost fb:st tykkämä, vaik siälläki viarailen iha asiakaspalvelusyist. Mukavast o ruvenu toimima tän omil sivuilekkin tehty viaraskirja, mihe voi laitta kysymyksi ja tervessi tulema: http://www.hulimaa.fi/omavieraskirja

HELIL KYLÄS -uutissi:


Helin ja tähtitieteilijä Esko Valtaojan kuva: Miikka Lappalainen/YLE


Helil kyläs
-kesätelkkarsarjan alkamis- ja esitysaik o nyy päätetty. See alka pe 5.6. ja perjantai-ehtosin see näytetänki, kaik 10 jakso kerra viikos. Uusinta tule kans samal viikol ja Yle Areenas nee on syksyyn saak. Olen ohjelman alkamisest tiätyst hyvillän - niin kova vähti sen tekemises o, et olis see nyy jumankekkula kummallist, jos see joutuiski hyllyl. Toisaaltas munt kauhistutta kyl - ettei vaan tulis olttu liiaks esil... Sil ei nyy täsä vaihes juur mittä voi, olis tarvinnu aikanas ajatel!

Tualt Ylen sivuilt kovaste lisätiatoi: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/04/30/helil-kylas

Sitäkä ei voi vähätel, et Kodiksamin koulun kirppari-kaffila alotta taas kesäkuu alus, pääse omil kylil kaffel ja ihmissiäki näkemä!


Heli

Kevätkuva: Miikka Lappalainen