Runonkirjottaja jo ruapi lähtökuapis!

Tänä on tarkotus pakata roudaushanskat sienet linnunpönttö taustaraudat taustakangas taustatuet johtomatto kirjat käsikirjoitus kynä muki nestuuki pastilli kello (tarkista aika) meikit piilarit hame liivi housut paita sorkat huppu koru hupparijakku hapsukengät paplari suoristusrauta hiuslakka mynthon hevosenkenkäkirjatuet taulukehys nimmarointikehys roikot x2 roll up kysymyksiä Helille -klappu, liuskat, kynä ja purkki (Riihimäen lasi) tussi ja kuulakärkikynä teippi ja sakset kangasrunokassi

ja pari muut piänt kampet esimerkiks äänentoisto ja valoaparaatit. Huamen see alka! Tervessi Peippometäst! Ääk! Ja riamu!

Mul o mukan onneks ihmissi, kenel pysy pää ja ajatus koos, nii et voin itte vaan keskitty liirumoimisse ja laarumoimisse. Tämmöne runokaravaani meit o lährös pakettiautoil ja muil peleil kuukaureks tiän pääl:

Mää Sanatoimisto Hulimaast (runonkirjottaja ja lavalöpisijä)
Outi Odelmast (esittävän taiteen tuki - siis kirjamyynti, runonkirjottajan asiallisest ulkonäöst hualehtimine ja henkisen cheerleaderin toimimine)
Petri Ohjelmatoimisto Koetinkivest (kiartueisäntä, kenel o hallus excel jos toinenki)
Jari-Jukka Funny Farm Studiolt (äänet, valot, tiato- ja muu-teknine viisaus)

Ja tee kaik siäl, ko olette tulos munt kuulustelema taik muuto olema henkes mukan! Kiva! Ja tervetulo!Nii see viäl et peljätty ja orotettu Kaukon-päiv tul - ja sen myätä Peippo julki! Åbo Svenska Teateril järjest Otava riamukkat kirjanavajaiset, Euroopan paras Puukenkki-orkester ol soittamas ja mukavaine määrä mammassi-pappassi ja joku vauvaki siäl ol mukan. Niin kuariutus sekä Peippo vei et Peipon äänikirja. Mää olin hiihtotytön vaatetukses, ko olin saanu joululahjaks uuret monot, punaset! Käyttämättömät mut 50 vuat vanhat.

Nyy mää sit sivakoitten kevät kohre! Uussi uutissi ain ko kerkken!

Heli
Runokansan palvelija