Täsä mee! Hiuka mul silm jo lurppu ko o Nokial saattu melkken kahren tunnin keikka purkki ja koko kiarros täytte, mut Elina o sirkune ko urpiaine lintulaural!

Kuvan ot Yle Tampereen Taru ja sanos, et saa käyttä.

Sen verra häsä meil ol rakentaes, et ihan kunnollist ja kaunist lavakuva ei vissi saattu otetuks. Täsä keske-eränen kattaus - pataklaput sentä näky ja iha itte maalatut kulissit ja kaffenkeitin, misä o virkattu kahva - kauneuspyykit puuttu ja pyykpojat.

Mää olen ylitarkka siit, et ääni olis mahrollisimma hyvä, ko ei mul ol mittä tanssiaskeli taik powerpointei esittä - ja ain nii helpottunu, ko saan ammattiäänimiästen kans toimi. Täl kertta simmosenas toimis länne ihme, Leskise äänipalvelun itte Leskine - kärsivälline ja taitava! http://www.jarileskinen.fi/ KIITOOOS!Yleisöst mee olla ilossi ja onnellissi! Kiitos tulemisest ja tuamisist, kaulaliinoist ja karkkipusseist ja ruusunkukkasist ja hevoste aisakelloist... Omal riskil tehtin koko kiarros ja ihmiset sen palkitti ja otti meijät vasta vapaast purotuksest. Simmoset pualtoistuhat ihmist käve Henttu kattomas, vaik välil meinas jo näyttä huanolt, kattoka vaik:

(Elinan laatima kuvatekst: "Mee kiartuee painajaine toteutu toises Pori esitykses. Katsomos ei ollu ko yks ihmine. Seki oli teini, joka oli syventyny enämpi kännykkää ko meihi. Esti me itkettii, mut sit huamattii, et oikee esitys alkaaki vast kahre tunni peräst.")

Nii et maat näkyvis. Ei murhei!

Tack o hej ja suuremoissi kukkasenkuvi ja pataklapunkuvi ja syrämenkuvi kaikil kuulijoil!

Heli