Heii vaa Aapise orottelija taik lukija!


Mul tul tosa aakkoskirja tehres miäle monen kertta, et oi voi, ko sais tehrä tähä viäl harjotuskirjanki... (Olen itte näit pahamaineissi koulust-tykkäji ja käven ekaluakal pyytämäs opelt lissä läksyjäki). Uuren kokonaisen kirjan tekemine on kumminki sen päiväne homma, et taita ol paremp, et harjotukset on iha vaan tääl internetin pualel. Hauskane niit on tännekki kehitel. Täst see nyy sit alkka - TEHTÄVÄKIRJA!

Avuks mää saan jatkos melkkest ammattilaissi - Rauman opekoulun opiskelijoi ja toivottavast kekselijöi lukijoi kans.

Jos onnistu, houkuttelen jonkun tekemä nämä samat uutiset ja harjotukset ko täälläki myäskin ton facebookin pualel - jossa vaihes siis ilmesty näit sivui vastava Aapis-fb. Ilmotella siitäki sit tääl vanhas kunnon perusinternetis. Kiva, et olette täsäki mu hullutuksessan mukan!


Heli

 

¤ Ensmänen Aapis-tehtävä olis tämmöne:

Tee Aapista odotellessasi oma! Leikkaa itseksesi tai tutun mukulan kanssa vanhoista lehdistä hienoja kirjaimia ja liimaa ne aakkosjärjestyksessä vihkoon jokainen omalle aukeamalleen. Kirjoittakaa ja piirtäkää aakkosen ympärille kaikkea mitä siitä tulee mieleen. Omaliimama aapinen on ylihieno muisto, kun sen joskus tulevaisuudessa taas löytää - tai muhkea lahja kummille tai mummille tai naapurin 60-vuotiaalle Tuomolle.